Karel van de Kamp Notariskantoor doet alles wat mogelijk is om uw zaak goed af te ronden.
Wij leveren steeds gedegen juridische diensten en vinden waar nodig een creatieve oplossing.

Wij zijn een professionele organisatie waarin iedereen weet wat de ander doet, waarin wij samen werken om voor u een optimaal resultaat te bereiken, maar waarin steeds één persoon de eindverantwoordelijkheid neemt voor uw zaak.

U mag van ons verwachten dat wij bij een advies of akte niet alleen een juridische oplossing zoeken, maar ook rekening houden met de persoonlijke, bedrijfsmatige en fiscale gevolgen.

Karel van de Kamp Notariskantoor is onafhankelijk; wij richten ons uitsluitend op het vinden van de beste oplossing voor onze cliënten; daarbij staan wij open voor samenwerking met andere adviseurs.

Open communicatie
Een goede relatie met cliënten vinden wij een voorwaarde om kwaliteit te kunnen leveren. Dat vraagt om open communicatie: goed kunnen luisteren en wanneer nodig een spiegel voorhouden. Dat waarderen onze klanten, net als het feit dat we toegankelijk zijn.

Voor onze clienten
Onze clienten schakelen ons in voor onder andere de oprichting van bv's, het opstellen van hypotheekakten en samenlevingsovereenkomsten. We zijn gevestigd in Arnhem.